Cosul de cumparaturi nu contine produse.

» Detergenti » Detergenti obiecte metalice Crema cu microparticule este un detergent pentru uz universal care îndepărtează eficient murdăria dificilă de pe suprafețe dure. Curăță și degresează fără să zgârie, este ușor de clătit, suprafețele rămânând strălucitoare.

Recomandări de utilizare : poate fi folosit pe toate tipurile de suprafețe lavabile: gresie, faianță, chiuvete, frigidere, oale, obiecte din sticlă, inox, plastic, ceramica sau suprafețe emailate. Nu este recomandat pentru suprafețe din lemn.

Ambalaj: flacon 500 ml

5.00 Lei
CREMA DE CURATAT CU MICROPARTICULE  FLACON 500 ML
Comanda acest produs


Detergent degresant lichid concentrat cu putere mare de degresare, emulsionare si curatare a grasimilor si uleiurilor vegetale sau minerale, a negrului de fum, de pe cuptoare si plite. Se foloseste ca atare. Ph-neutru. NU ESTE COROZIV! Recomandam folosirea produsului in industria alimentara, in unitatile HORECA.

UTILIZARE: Aplicati o cantitate suficienta de produs pe suprafata de curatat, frecati cu un burete de sarma sau cu o carpa/laveta umeda. Lasati sa actioneze si clatiti cu apa. Timpul de contact depinde de nivelul de depuneri. Se foloseste ca atare.

28.00 Lei
Detergent lichid degresant pentru cuptoare si plite - GREASE KILLER- canistra 5 litri
Comanda acest produs


Detergent gel superconcentrat recomandat pentru curatarea obiectelor din inox.

UTILIZARE: 100-300ml/L apa de spalare sau ca atare, in functie de gradul de murdarie.
INGREDIENTE: 5-15% acid anorganic, < 5% agent tensioactiv nonionic, conservant, solvent, ingrosator, parfum(Pine), colorant, apa demineralizata.
DEPOZITARE: A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de inghet si razele solare, la o temperatura cuprinsa intre 5 si 25 C.
ATENTIE: S2- a nu se lasa la indemana copiilor, S46- in caz de inghitire a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.


28.00 Lei
Detergent gel pentru suprafete din inox INOXOL canistra 5 litri
Comanda acest produs


Creama de curatat  cu microparticule este un detergent pentru uz universal care îndepărtează eficient murdăria dificilă de pe suprafețe dure. Curăță și degresează fără să zgârie, este ușor de clătit, suprafețele rămânând strălucitoare.

Recomandări de utilizare: poate fi folosit pe toate tipurile de suprafețe lavabile: gresie, faianță, chiuvete, frigidere, oale, obiecte din sticlă, inox, plastic, ceramica sau suprafețe emailate. Nu este recomandat pentru suprafețe din lemn.

Ambalaj: Canistra 5 litri
33.00 Lei
CREMA DE CURATAT CU MICROPARTICULE  canistra 5L
Comanda acest produs
spacer
google-site-verification=Ag9f9CI1uzoeBJWaJ8ckmujDWuwyH_TksH4XD-otLag
Website detinut de International Trade&Logistic Center S.A., CIF: RO8012400, Reg.Com: J08/1461/1995

itchotel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.