Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Livrarea produselor comandate se face dupa confirmarea comenzii de catre unul dintre operatorii nostri de procesare comenzi. Acesta va va comunica denumirea firmei de curierat care va realiza livrarea.

Itchotel.ro livreaza produsele la adresa specificata de Dumneavoastra la inregistrarea contului personal pe magazin. Inainte de finalizare a comenzii este posibila modificarea adresei de livrare.

In functie de numarul de comenzi in procesare existente la un moment dat, produsele vor ajunge la destinatie intr-un interval de 24 - 48 de ore de la plasarea comenzii.

 

Comenzile a caror valoare depaseste 150 LEI, se livreaza gratuit in orasul Brasov.

 

Costul transportului cade integral in sarcina cumparatorului.


Tarife de expeditie


                1. Expeditie standard in Brasov


                    14.00 lei pentru primul Kg.

                    1.60 lei pentru fiecare Kg. suplimentar


                2. Expeditie standard national


                        17,50 lei pentru primul Kg.

                          2.00 lei pentru fiecare Kg. suplimentar

                          0,90 lei pentru fiecare Km. efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei URGENT CARGUS                                  3. Utilizare modalitate plata ramburs


                          6,50 lei pentru achitarea unei expeditii 

 

Nota: Tarifele nu includ TVA


 

La confirmarea comenzii de catre unul dintre operatorii nostri de procesare se vor comunica cu exactitate costurile de transport ce vor fi evidentiate pe factura.

 

RETURNARE PRODUSE

 

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

1.    Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site.

In acest caz consumatorul poate solicita inlocuirea sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs cu valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi diferenta pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de INTERNATIONAL TRADE & LOGISTIC CENTER S.A. Produsul solicitat la schimb  se va trimite numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

2.    Produse ce au fost livrate gresit.

Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat la numarul de telefon 0268 546 204 sau la e-mail contact@itchotel.ro, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuirea sau rambursarea integrala a contravalorii. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de INTERNATIONAL TRADE & LOGISTIC CENTER S.A.

3.    Coletele prezinta deteriorari severe.

4.    Produsele au caracteristici comandate eronat.

5.   Consumatorul poate solicita returnarea produselor in termen de 14 zile, de la primirea produsului, fara invocarea unui motiv, in conformitate cu Articolele de la 9 la 16 din O.U.G. 34/2014.

Intentia de apelare la aceasta procedura va fi notificata prin mesaj e-mail, la adresa:


                                       contact@itchotel.ro   


Pentru operativitate se poate utiliza si formularul de pe pagina de contact a magazinului.
Vom transmite la adresa de e-mail, de la care am primit notificarea de retragere, confirmarea de primire si instructiuni privind returnarea produselor.

Costuri care pot cadea in sarcina consumatorului in conformitate cu Art. 14 O.U.G. 34/2014 sunt:

            - cheltuielile directe de returnare a produselor.

            - diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care s-au trimis si cu documentele care le-au insotit.

 

Procedura de urmat in cazul returnarii produselor se incadreaza la specificatiile din sectiunea Termeni si Conditii.

spacer
google-site-verification=Ag9f9CI1uzoeBJWaJ8ckmujDWuwyH_TksH4XD-otLag
Website detinut de International Trade&Logistic Center S.A., CIF: RO8012400, Reg.Com: J08/1461/1995

itchotel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.