Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea INTERNATIONAL TRADE & LOGISTIC CENTER S.A. si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.  

 


1.Termeni


a. Profesionist – INTERNATIONAL TRADE & LOGISTIC CENTER S.A. din Brasov, B- dul Alexandru Vlahuta nr. 10, C.I.F.: RO8012400, Reg. Com: J08/1461/1995

b. Magazin virtual – site-ul cu adresa URL www.itchotel.ro

c. Informatii – Informatiile ce pot fi accesate in Magazinul virtual.

d. Informarile comerciale referitoare la produse sau servicii din Magazinul virtual transmise in format electronic sau tiparit catre Utilizator sau Consumator.

e. Produse – Bunurile oferite spre vanzare in Magazinul virtual.

f. Utilizator –Persoana fizica sau juridica, de drept public sau privat, care acceseaza Informatiile.

g. Consumator – Orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite de art. 2 pct. 2 din O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Este considerat Consumator, Utilizatorul care a creat un Cont in Magazinul virtual.

h. Cont Grupajul de date pentru identificare unui singur Utilizator ce poate lansa comenzi in Magazinul virtual sau va primi (optional) informari comerciale.

i. Contractul la distanta – Contractul incheiat intre Profesionist si Consumator prin utilizarea Magazinului virtual in vederea achizitionarii de Produse.

j. Conditii – Prezentele specificatii


2.Generalitati


a.Conditiile stabilesc cadrul de derulare a activitatii comerciale prin Magazinul virtual.

b.Vizualizarea Informatiilor si folosirea lor implica aderarea Utilizatorului si a Consumatorului la Conditii.

c.Accesul la Informatii se face prin accesarea adresei www.itchotel.ro.

d.Prin folosirea Magazinului virtual, Utilizatorul sau Consumatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Magazinului virtual sau Profesionistului.

e.In cazul in care Utilizatorul sau Consumatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Conditii, acesta renunta la Informatii.

f.Utilizatorul si Consumatorul au posibilitatea sa se dezaboneze de pe Magazinul virtual, si nu va mai primi informari comerciale de la Profesionist.

g.Pentru a solicita stergerea datelor stocate in Cont, Consumatorul va transmite un mesaj mail la adresa contact@itchotel.ro.

h.Aplicarea paragrafului 2.e. se face fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

i.Utilizatorul/Consumatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta Conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment. Daca datele din Cont au fost sterse atunci este obligatia Utilizatorului sa le completeze din nou. .

j.Consumatorul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Conditiilor pe perioada derularii unui Contract la distanta, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor la distanta neonorate fata de Profesionist.

k. In cazul in care Consumatorul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor la distanta neonorate fata de Profesionist si isi revoca acordul exprimat in favoarea Conditiilor, pe perioada derularii unui alt Contract la distanta, Profesionistul va anula Contractul la distanta, in derulare, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

3.Informatiile


a. Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Magazinul virtual sunt proprietatea intelectuala a Profesionistului sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept, al respectivului continut, pentru care Profesionistul detine licenta de utilizare si/sau publicare.

b. Utilizatorului sau Consumatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Profesionist, includerea oricarui continut in afara Magazinului virtual.

c. Utilizatorul sau Consumatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut, numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Conditiilor.

d. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Consumator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Profesionistului.

e. Orice utilizare a Informatiilor in alte scopuri decat cele permise expres prin Conditii este interzisa.

f. Pentru sesizari in privinta unor incalcari ale drepturilor de autor, Profesionistul pune la dispozitie adresa de e-mail contact@itchotel.ro , la care pot fi facute sesizarile.


4.Date de contact


a. Prin utilizarea Contului, Consumatorul permite Profesionistului sa il contacteze, prin mijloacele disponibile identificate in Cont.

b. Completarea partiala sau integrala a Contului nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Profesionistului de a contacta Consumatorul.

c. Profesionistul are obligatia de a contacta Consumatorul pentru confirmarea comenzilor lansate de acesta din urma si pentru a oferii informatii comerciale privind activitatea de vanzare pe Magazinul virtual.

d. Accesarea site-ului, folosirea Informatiilor, vizitarea paginilor sau trimiterea de mesaje e-mail sau notificari adresate Profesionistului de catre Utilizator sau Consumator presupune ca acestia consimt la primirea notificarilor din partea Profesionistului prin anunturi pe site.

e. Profesionistul isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).


5.Informari comerciale (newsletter)


a. Vor primi informatii comerciale Consumatorii care au solicitat acest serviciu la crearea contului.

sau Utilizatorii care se aboneaza pe pagina principala a Magazinului virtual.

b. Profesionistul este inscris in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul 36965.

c. Utilizatorul sau Consumatorul pot renunta, in orice moment, la primirea informarilor comerciale prin aceleasi cai prin care s-au abonat sau folosind butonul de dezabonare din mesajul de informari comerciale.

d. Renuntarea la Informarile comerciale se face fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

e. Renuntarea la Informarile comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Conditii.

f. Profesionistul isi rezerva dreptul de a selectiona Utilizatorii sau Consumatorii carora le va trimite buletinul informativ, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Consumator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi Informarile comerciale, fara nici un angajament ulterior din partea Profesionistului, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

g. Profesionistul nu va include in Informarile comerciale transmise Utilizatorului sau Consumatorului nici un alt fel de material publicitar sub forma de Informatii care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Profesionistului, la momentul expedierii buletinului.


6.Produse si preturi


a. Profesionistul poate publica pe Magazinul virtual informatii despre produse, si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Profesionistul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

b. Profesionistul poate limita capacitatea de achizionare a unor produse disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Consumatori.

c. Toate preturile aferente produselor prezentate pe site includ TVA.

d. Preturile produselor vor fi afisate pe site in RON.

e. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

f.Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Magazinul virtual (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Profesionistului, acestea fiind cu titlu de prezentare.

g. Profesionistul isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele disponibile pe Magazinul virtual, fara notificarea in prealabil a Utlizatorului sau Consumatorului.

h. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

i.Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

j.Pretul de achizitie al produselor, dintr-o comanda emisa, nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia, decat cu acordul partilor.

k. Pretul de achizitie al produselor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

l.Poate renunta la produsele achizitionate prin Contractul la distanta, conform specificatiilor de la sectiune Livrare si Retur.

m. Consumatorul este obligat sa notifice Profesionistului, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail sau telefon in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

n. Consumatorul este obligat sa notifice Profesionistului, intentia sa de a-i fi inlocuite produsele achizitionate, prin e-mail sau telefon in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

o. Consumatorului care a notificat Profesionistul conform paragrafelor 6.m. sau 6.n. ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la Profesionist in maxim 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar Profesionistul considerand cererea nefondata/invalida.

p. Consumatorul nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract la distanta, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

· Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia in care produsele au fost comandate cu caracteristici eronate.

· Cererea de returnare are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

q. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

r. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

s. In cazul in care Consumatorul a returnat un produs in conformitate cu prevederile paragrafului 6.n., iar Magazinul virtual nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi Consumatorului contravaloarea produsului.

t. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Consumator, nu se ramburseaza.


7.Comenzi


a. Pentru a avea acces la comenzile on line Consumatorul trebuie sa accepte Condițiile.

b. Profesionistul poate limita accesul la Magazinul virtual al unui Consumator in functie de comportamentul sau anterior.

c. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Consumatori.

d. Consumatorul poate lansa comenzi pentru produsele comercializate la un moment dat pe Magazinul virtual sau telefonic cu asistenta unui operator al Profesionistului.

e. Prin finalizarea comenzii Consumatorul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

f.Prin finalizarea comenzii Consumatorul consimte ca Profesionistul poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri/situatii, prin orice mijloc disponibil/agreat de Profesionist, in functie de scop/situatie:

· Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor comandate.

· Validarea de catre Consumator a contravalorii comenzii lansate, conform paragrafului anterior, si incluzand, in functie de situatie, si costurile de livrare.

· Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

g. Profesionistul poate denunta comanda lansata de catre Consumator, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

· Datele furnizate de catre Consumator, in Cont, sunt incomplete sau incorecte.

· Activitatea Consumatorului sau Utilizatorului pe Magazinul virtual poate si/sau produce daune de orice natura de partea Profesionistuluisi/sau partenerilor acestuia.

h. Consumatorul poate renunta la o comanda lansata, atunci cand este contactat de operatorul de comenzi al Profesionistului.

i.Din momentul in care Consumatorul confirma contravaloarea comenzii lansate sau in care Profesionistulinformeaza Consumatorul cu privire la comanda sa confirmata, comanda acestuia devine Contract la distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Conditii.

j.Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Profesionistului, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

k. In cazul in care un Consumator isi modifica datele personale, folosind Contul, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Consumator inainte de momentul modificarii.

l.Profesionistul va include in coletul expediat catre Consumator toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor.

m. Profesionistul va facilita informarea Consumatorului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau Contractul la distanta.

n. Contractul la distanta la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Consumatora produselor comandate de acesta, devine Contract la distanta onorat.

o. Consumatorul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor achizitionate, disponibila pe Magazinul virtual, la momentul lansarii comenzii.


8.Calitate si garantie


a. Calitatea si garantia conformitatii produselor ofertate pe Magazinul virtual revine in totalitate Profesionistului.

b. Toate produsele comercializate de Magazinul virtual, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

 

9.Frauda


a. Profesionistulnu solicita prin nici un mijloc de comunicare informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

b. Exceptie de la paragraful 9.a. fac numai Consumatorii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre Profesionista codului IBAN, respectiv a bancii Consumatorului, in numele caruia se va face facturarea produselor.

c. Consumatorul/Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

d. Profesionistul declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator/Consumator ar fi/este prejudiciat, sub orice forma, de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Profesionistului.

e. Consumatorul/Utilizatorul va informa Profesionistulasupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact din Magazinul virtual.

f.Profesionistuleste obligat sa isi ia toate masurile necesare pentru a nu promova activitati de tip SPAM.

g. Comunicarile realizate de catre Profesionist prin e-mail contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

h. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Magazinului virtual si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

· de a accesa datele de orice tip ale altui Consumator prin folosirea unui Cont sau prin orice alta metoda.

· de a altera sau altfel modifica Informatiile sau Informarile comerciale.

· de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza Magazinul virtual.

· de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, Informatiilesau Informarile comerciale expediate, prin orice mijloc, de catre Profesionist,atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al Informatiilor sau Informarile comerciale.


10.Drepturi si obligatii


a. Profesionistul nu poate fi tinut responsabil in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe Informatii.

b. Profesionistul nu poate fi tinut responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a Informatiilorsau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea Informatiilor care pot conduce la orice fel pierderi.

c. In cazul in care un Utilizator sau un Consumator considera ca Informatiile sau Informarile comerciale, transmise de catre Profesionist, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Profesionistul, conform datelor de contact, astfel incat Profesionistulsa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

d. Profesionistul nu garanteaza Utilizatorului sau Clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica, partial si/sau integral Informatii, de a reproduce partial sau integral Informatii, de a copia, sau de a exploata orice Informatiein orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert, orice Informatii asupra carora are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris alProfesionistului.

e. Profesionistul nu raspunde de Informatiile, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

f.Profesionistuleste exonerat de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau a Informatiei transmise catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, mesajelor e-mail sau al unui angajat al Profesionistului, atunci cand aceasta utilizare a Informatiei poate sau produce pagube, de orice natura, de partea Utilizatorului,Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Informatie.

g. Profesionistul nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

· Magazinul virtual va fi potrivit cerintelor Consumatorului sau Utilizatorului

· Magazinul virtual va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

· Produsele obtinute gratis sau contra-cost, prin intermediulMagazinului virtual, vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

h. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Consumator sau Utilizatorsi oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Magazinului virtual.

 

11.Forta majora


a. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

b. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

c. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

d. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

e. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele paragrafului 11.c.


12.Litigii


a. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricaror Informatii trimise de catre Profesionist Utilizatorului/Consumatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele Conditii.

b. Orice disputa cu referire la prezentele Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Consumator si Profesionistse va rezolva pe cale amiabila.

c. Profesionistul nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Conditiilor.

d. Orice disputa de orice fel (exclusiv paragraful 11.b.) care ar putea sa apara intre Utilizator/ Consumator si Profesionist sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

e. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

f.Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.


13.Dispozitii finale


a. Profesionistul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Magazinului virtual/structurii acestuia/serviciului, si/sau orice Informatii fara notificare prealabila a Utlizatorului sauClientului.

b. Profesionistul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Magazinul virtual din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Magazinului virtual.

c. Profesionistul isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Magazinului virtual, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.


spacer
google-site-verification=Ag9f9CI1uzoeBJWaJ8ckmujDWuwyH_TksH4XD-otLag
Website detinut de International Trade&Logistic Center S.A., CIF: RO8012400, Reg.Com: J08/1461/1995

itchotel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.