Cosul de cumparaturi nu contine produse.

EKOMAX


Săpun antibacterian cu proprietăți excelente de emoliere și hidratare a epidermei, datorită conținutului de glicerină și conditioner P7. Culoare bleu perlat. Acțiune rapidă antimicrobiană, antibacteriană, antivirală și antimicotică. Cum ar fi să te speli cu un săpun care să miroasă a mentă proaspătă, după care să simți răcoarea plăcută a gheții, în timp ce bacteriile și microbii sunt spulberați. Special conceput pentru a nu lăsa mirosul să persiste după uscarea mâinilor.


UTILIZARE: Rotiți capul pompiței pentru a o debloca. Turnați pe mâinile umede. Spumați și apoi clătiți cu apă.
I
3.50 Lei
Sapun lichid antibacterial ICE MENTHOL 500ml cu pompita
Comanda acest produs


Săpun lichid cu proprietăți superioare de curățare și hidratare a epidermei. Lasă pielea proaspătă și catifelată. Parfum discret de lăcrămiore.

UTILIZARE: Rotiți capul pompiței pentru a o debloca. Turnați pe mâinile umede. Spumați și apoi clătiți cu apă.

3.50 Lei
Sapun lichid CREMOSSO flacon 500ml. cu pompita
Comanda acest produs


Săpun lichid cu proprietăți excelente de emoliere și hidratare a epidermei, datorită conținutului de glicerină și conditioner P7. Culoare brun perlat.
 
UTILIZARE: Rotiți capul pompiței pentru a o debloca. Turnați pe mâinile umede. Spumați și apoi clătiți cu apă.

3.50 Lei
Sapun lichid COFFEE SOAP flacon 500 ml cu pompita
Comanda acest produs


Detergent pentru spălarea manuală a vaselor, cu putere mare de curățare și spumare. Se comportă excelent chiar și în apă rece sau dură. Eficient împotriva grăsimilor și a crustelor. Parfum plăcut de lămâie. Lichid vâscos, galben translucid, produs din ingrediente cosmetice pure, inclusiv glicerină, pentru protecția mâinilor. Conferă strălucire veselei și tacâmurilor. Acțiune rapidă antimicrobiană, antibacteriană, antivirală și antimicotică.

Mod de folosire: Se toarnă câteva picături pe laveta sau buretele umed. După spălare se clătesc vasele până la eliminarea completă a spumei.


4.00 Lei
Detergent pentru vase superconcentrat LEMON flacon 500ml
Comanda acest produs


Detergent pentru spălarea manuală a vaselor, cu putere mare de curățare și spumare. Se comportă excelent chiar și în apă rece sau dură. Eficient împotriva grăsimilor și a crustelor. Parfum plăcut exotic. Lichid vâscos, roz aprins, produs din ingrediente cosmetice pure, inclusiv glicerină, pentru protecția mâinilor. Conferă strălucire veselei și tacâmurilor. Acțiune rapidă antimicrobiană, antibacteriană, antivirală și antimicotică.

Mod de folosire: Se toarnă câteva picături pe laveta sau buretele umed. După spălare se clătesc vasele până la eliminarea completă a spumei.


4.00 Lei
Detergent pentru vase superconcentrat  EXOTIC ROSE flacon 500 ml
Comanda acest produs


Detergent pentru spălarea manuală a vaselor, cu putere mare de curățare și spumare. Se comportă excelent chiar și în apă rece sau dură. Eficient împotriva grăsimilor și a crustelor. Parfum plăcut de măr verde. Lichid vâscos, verde translucid, produs din ingrediente cosmetice pure, inclusiv glicerină și gel natural de Aloe Vera, pentru protecția mâinilor. Conferă strălucire veselei și tacâmurilor. Acțiune rapidă antimicrobiană, antibacteriană, antivirală și antimicotică.

Mod de folosire: Se toarnă câteva picături pe laveta sau buretele umed. După spălare se clătesc vasele până la eliminarea completă a spumei.


4.00 Lei
Detergent pentru vase superconcentrat  ALOE VERA&APPLE flacon 500ml
Comanda acest produs


Detergent lichid destinat curățării suprafețelor din sticlă, vitraliilor, obiectelor de birotică, precum și a oricărui tip de suprafață laminată. Formulă îmbunătățită ce conține alcool, asigurând o curățare rapidă, fără să necesite lustruire și fără să lase urme.

UTILIZARE: Se rotește capul pulverizatorului pentru a alege metoda de aplicare. Se aplică pe suprafața de curățat și se șterge cu o lavetă de microfibră.


4.00 Lei
Detergent geam 750ml cu pulverizator
Comanda acest produs


Detergent detartrant gel, recomandat pentru curatarea si prevenirea depunerilor de calcar sau rugina din bai, WC-uri, cazi, faianta, gresie. Ambalat in canistra rezistenta din polietilena.

Se aplica pe locul respectiv, lasand sa actioneze cateva minute, dupa care se indeparteaza si se clateste din abundenta cu apa. A se purta manusi de protectie!

Dozaj: 100-300 ml la 1 litru de apa sau ca atare, in functie de gradul de murdarie.


5.00 Lei
Detartrant gel parfumat  flacon 1litru
Comanda acest produs


  Detergent cu efect igienizant îndelungat, recomandat pentru curățarea WC-urilor, căzilor, chiuvetelor, suprafețelor lavabile. Se poate folosi ca înălbitor și igienizant pentru rufe.

UTILIZARE: Se toarnă circa 80 ml. sub marginea interioară a vasului de WC și se așteaptă aproximativ 15 minute să acționeze. Pentru eficiență sporită, atunci când suprafața este foarte murdară, se recomandă să acționeze toată noaptea. Pentru căzi, chiuvete, se toarnă în orificiul de scurgere, se lasă să acționeze circa 5 minute după care se clătește bine. Igienizează și înlătură mirosurile neplacute.
5.20 Lei
DETERGENT 36H PLUS PE BAZA DE CLOR FLACON 750 ML
Comanda acest produs


Power & Shine
Detergent sanitar cu acțiune intensivă. Îndepărtează depunerile calcaroase, piatra urinală și săpunul întărit. Degajă un miros plăcut, mentolat. Se poate folosi pe orice obiect sau suprafață rezistentă la acizi și apă, cum ar fi: gresie, faianță ceramică, chiuvete, vase WC, pișoare ceramice, porțelan, baterii din inox, cabine de duș.

ATENȚIE: Nu se va folosi pe suprafețe sensibile la acizi cum ar fi alama cromată și necromată, email, mase plastice sensibile la acizi, marmură, eloxal, suprafețe din piatră naturală sau artificială. Vă rugăm să respectați indicațiile de curățare și întreținere ale producătorilor.
UTILIZARE:  Se aplică prin pulverizarea unei pelicule subțiri pe suprafața de curățat, după ce aceasta a fost umezită în prealabil. Lăsați să acționeze câteva minute, frecați ușor cu o lavetă sau burete abraziv, după care clătiți cu multă apă. Suprafețele rămân strălucitoare

6.50 Lei
DETERGENT PENTRU BAIE  POWER&SHINE flacon 500 ml cu pulverizator
Comanda acest produs


Detergent sanitar cu acțiune intensivă. Îndepărtează depunerile calcaroase, piatra urinală și săpunul întărit. Degajă un miros plăcut, mentolat. Se poate folosi pe orice obiect sau suprafață rezistentă la acizi și apă, cum ar fi: gresie, faianță ceramică, chiuvete, vase WC, pișoare ceramice, porțelan. Se poate folosi pentru curățarea bateriilor din inox sau cromate, cabine de duș, folosind produsul diluat cu apă, în proportie de 1:1. 

ATENȚIE: Nu se va folosi pe suprafețe sensibile la acizi cum ar fi alama cromată și necromată, email, mase plastice sensibile la acizi, marmură, eloxal, suprafețe din piatră naturală sau artificială. Vă rugăm să respectați indicațiile de curățare și întreținere ale producătorilor. Produsul asigură o igienă perfecta, distrugând microbii, datorită pH-ului scăzut. 
UTILIZARE: Aplicați o peliculă subțire pe suprafața de curățat, după ce aceasta a fost umezită în prealabil. Lăsați să acționeze câteva minute, frecați ușor cu o lavetă sau burete abraziv, după care clătiți cu multă apă. Suprafețele rămân strălucitoare.


7.00 Lei
Gel WC POWER & SHINE 750ml
Comanda acest produs


Detergent parfumat pentru pardoseli din suprafețe lavabile (Mozaic, parchet laminat, gresie, faianță, linoleum, etc.). Curăță în profunzime. Nu necesită lustruire sau clătire. Lasă suprafețele strălucitoare. Persistența parfumului durează până la 24 de ore.

UTILIZARE: Se prepară diluția recomandată, după care se aplică cu ajutorul unui mop. Dozaj: 15-20 ml. la 1 litru de apă. 
INGREDIENTE: Aqua, <5% Agenți tensioactivi nonionici, Amfoteri, Agent de opacifiere, Aditiv de strălucire, Conservant, Parfum Guma Turbo.


7.50 Lei
Detergent pentru pardoseli Floor Cleaner FRESH GUMA TURBO- flacon 1 L
Comanda acest produs
1 2 3 4 5
spacer
Website detinut de International Trade&Logistic Center S.A., CIF: RO8012400, Reg.Com: J08/1461/1995