Cosul de cumparaturi nu contine produse.

» Detergenti » Produse cu efect dezinfectant


Detergent cu efect dezinfectant indelungat, recomandat pentru curatarea si dezinfectarea WC-urilor, cazilor, chiuvetelor, suprafetelor lavabile. Se poate folosi ca inalbitor si dezinfectant pentru rufe.

UTILIZARE: Se toarna circa 80 ml. sub marginea interioara a vasului de WC si se asteapta aproximativ 15 min. sa actioneze. Pentru eficienta sporita, atunci cand suprafata este foarte murdara, se recomanda sa actioneze toata noaptea. Pentru cazi, chiuvete, se toarna in orificiul de scurgere, se lasa sa actioneze cca. 5 min. dupa care se clateste bine. Dezinfecteaza si inlatura mirosurile neplacute. 

13.49 Lei
Detergent dezinfectant pentru  WC si suprafete lavabile canistra 5 litri
Comanda acest produs


Detergent cu efect dezinfectant pe baza de clorura de benzalconium care are proprietati excelente de dezinfectare,distrungand virusi,bacterii, mucegaiuri si alge. Produsul este special conceput pentru a asigura o curatenie si dezinfectare in unitatile de alimentatie publica, industria alimentara,unitati publice, de invatamant, uz casnic(suprafete, materiale, echipamente, recipiente de consum, conducte aferente productiei, transportului, depozitarii sau consumului de alimente, piscine, bazine de inot). Produs recomandat pentru spalarea si dezinfectarea manuala a instalatiilor din industria alimentara, a suprafetelor din beton, materiale plastice, gresie, faianta, vopsea lavabila din hale industriale, sali de asteptare, grupuri sanitare, pubele de gunoi. De asemenea, este recomandata folosirea lui pentru uzul casnic.

Alt domeniu de utilizare include bazinele de inot, piscinele, datorita proprietatilor algicide ale produsului.

UTILIZARE: Se foloseste in dilutie de 25 ml la 1000 ml solutie de spalare. Produsul are actiune bactericida si fungicida la un timp de expunere de maxim 30 minute.

35.00 Lei
DETERGENT IGIENIZANT SEPTOL   D  CANISTRA 5 LITRI
Comanda acest produs


Detergent universal dezinfectant profesional pentru pardoseli si alte suprafete lavabile.


Continut: - 5 litri


Eficienta: 

                 - dezinfecteaza conform normelor U.E.          

                 - eficient pentru dizolvarea rapida a murdariei si curăţarea pardoselilor, suprafeţelor de lucru sau a altor                                   suprafeţe de interior

                 - daca se foloseste diluat, clătirea nu este necesară

                 - un bidon de 5 litri produce peste 400 litri de solutie de curatare de inalta calitate cu care se pot spala                                    pana  la 8.000 de metri patrati de pardoseli sau suprafete.

                 - eficient pentru toate tipurile de duritate a apei

                 - parfum echilibrat, fara senzatia de miros chimic, ceea ce contribuie la crearea unei ambiante mai placute


 

 

Destinatie:
- dezinfectant avizat de Ministerul Sanatatii – autorizatie biocid


61.20 Lei
Detergent universal dezinfectant pentru suprafete MR. PROPER Hypo Profesional - canistra 5 L
Comanda acest produs


Înălbește. Curăță. Igienizează.
Soluția concentrată de hipoclorit de sodiu, cu o concentrație de clor activ de maxim 5%, poate fi utilizată pentru spălarea automată și manuală a țesăturilor albe, curățarea, igienizarea și înălbirea diferitelor suprafețe rezistente la mediu alcalin.

Ambalaj : flacon 1 L
1.99 Lei
INALBITOR DE UZ GENERAL flacon 1 LITRU
Comanda acest produs


Înălbește. Curăță. Igienizează.
Soluția concentrată de hipoclorit de sodiu, cu o concentrație de clor activ de maxim 5%, poate fi utilizată pentru spălarea automată și manuală a țesăturilor albe, curățarea, igienizarea și înălbirea diferitelor suprafețe rezistente la mediu alcalin.

Ambalaj : flacon 2 L

 
3.00 Lei
INALBITOR DE UZ GENERAL flacon 2 LITRI
Comanda acest produs


Pastile odorizante pentru vasul de pisoar.

Ambalare: cutie 100 bucati a 10 grame
18.00 Lei
Pastile odorizante pentru toaleta
Comanda acest produs


 Dezinfectant bactericid pentru suprafețe din spații private, industriale sau casnice, cu excepția zonelor care intră în contact cu alimentul și a unităților sanitare.

Domeniul de aplicare: Dezinfectante și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale.
Aria de aplicare:  Eficacitate bactericidă, testată în conformitate cu BS EN 1276 (în condiții de murdărire, 3,0 g/l albumină bovină), împotriva Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442, Escherichia coli NCTC 10418, Staphylococcus aureus NCTC 6571, Enterococcus hirae ATCC 8043, Salmonella typhimurium NCTC 12023, în concentrație de 100%, la un timp de acțiune de 5 minute și o temperatură de 20 ºC.
Ambalaj: Eurocanistra 5 litri
43.01 Lei
Solutie dezinfectanta EKOMAX D
Comanda acest produs


Dezinfectant bactericid pentru suprafețe din spații private, industriale sau casnice, cu excepția zonelor care intră în contact cu alimentul și a unităților sanitare. 
Eficacitate bactericidă, testată în conformitate cu BS EN 1276 (în condiții de murdărire, 3,0 g/l albumină bovină), împotriva Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442, Escherichia coli NCTC 10418, Staphylococcus aureus NCTC 6571, Enterococcus hirae ATCC 8043, Salmonella typhimurium NCTC 12023, în concentrație de 100%, la un timp de acțiune de 5 minute și o temperatură de 20 ºC.

Domeniul de utilizare: Dezinfectante și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale.

Indicații de utilizare: Se folosește ca atare (nediluat), prin pulverizare pe suprafața care, în prealabil a fost curățată cu o                                   soluție detergentă, la o temperatură cuprinsă între 10 și 30 º C. Timp de acțiune: 5 minute. 
Ambalaj: Flacon 500 ml cu pulverizator
4.50 Lei
SOLUTIE DEZINFECTANTA FLACON 500 ML CU PULVERIZATOR
Comanda acest produs


Spray pentru curatarea, degresarea si dezinfectarea suprafetelor din bucatarie – inclusiv a celor ce intra in contact direct cu mancarea.


Continut: - 750 ml


Eficienta: 

                 - curata, dezinfecteaza si degreseaza – ideal pentru curatarea meselor fara fete de masa si a oricaror                                   suprafete si echipamente din bucatarie – rezulta o curatenie perfecta si usor de obtinut

                 - nu contine coloranti, parfum sau inalbitor (clor) – nu altereaza gustul alimentelor


 

 

 

Dezinfectant certificat de Ministerul Sanatatii
20.50 Lei
Solutie dezinfectanta/degresanta FAIRY 2 in 1 -  FLACON 500 ML CU PULVERIZATOR
Comanda acest produs


Solutie profesionala pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor.


Continut: - 750 ml


Eficienta: 

                 - curăţă şi dezinfectează orice tip de suprafete

 

                 - conferă strălucire ferestrelor, oglinzilor şi altor suprafeţe din sticlă (ex.: blaturi din sticlă, ecrane)

                 - eficient pentru curăţarea urmelor de grăsime sau a urmelor de degete de pe suprafeţele de interior (mese,                        scaune, birouri, telefoane etc)

                 - nu necesita clatire

 

 

 Aviz biocid certificat de Ministerul Sanatatii


15.01 Lei
Solutie pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor Mr. Proper 3 in 1 - 750ml
Comanda acest produs
   
spacer
google-site-verification=Ag9f9CI1uzoeBJWaJ8ckmujDWuwyH_TksH4XD-otLag
Website detinut de International Trade&Logistic Center S.A., CIF: RO8012400, Reg.Com: J08/1461/1995

itchotel.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.